ÀREES D'AUTOCARAVANES
ÀREES D'AUTOCARAVANES
DOSSIER ÀREES AUTOCARAVANES
DOSSIER AREES AUTOCARAVANES.pdf
Documento Adobe Acrobat [862.5 KB]

 

info@servicamper.com

 

651 912 399

 

formulari de contacte.

NOTíCIES

MUNICIPALIA 2017

Del 24 al 26 d'octubre hem participat a la Fira Municipalia de Fira Lleida, on hem presentat el nostre nou born de carrega de bicicletes elèctriques.

nou born de serveis a BERGA

Avui, 4 de setembre de 2017, ha entrat en servei un nou born de càrrega d'aigua i de descarrega d'aigües negres a la benzinera de Berga. Es tracta de la benzinera Petronor, a l'entrada de Berga Nord des de la C-16. ( 42º06'27,5''N 1º51'12,5''E). Es pot utilitzar el servei mentre la benzinera estigui oberta, mitjençant fitxes que es compren allà mateix.

nou born de serveis a tarifa

A partir d'aquest mes de juny hi ha instal·lat un nou born de serveis Servicamper pel subministrament d'aigua mitjançant un sistema de pagament amb fitxes a Tarifa (Cadis)

Per llegir més visita el blog de servicamper:  http://servicamper.blogspot.com.es/

 

OSONA TERRITORI CAMPER

A l’agost d’aquest  any 2016, ha començat la fase d’execució del projecte ‘Osona Territori Camper’. El projecte té com objectiu crear una xarxa d’àrees d’autocaravanes que ofereixi als autocaravanistes els serveis necessaris per fer estada a la comarca, i conèixer, a la vegada, tota la varietat de recursos i serveis que disposa cada un dels municipis, així com les seves àrees d’influència.

Per llegir més visita el blog de servicamper:  http://servicamper.blogspot.com.es/

 

INAUGURADA ÀREA la tallada d'empordà

Els dies 27, 28 i 29 de novembre del 2015 es va inaugurar l'àrea municipal d'autocaravanes de La Tallada d'Empordà. L'àrea està situada al nucli urbà al costat dels equipaments de lleure municipals. L'àrea és gestiona des del Bar l'Empordanet, al igual que la resta d'equipaments d'aquesta zona de lleure, com la piscina municipal.

 

 

 

INAUGURADA ÀREA PINEDA DE MAR

Aquest estiu s'ha inaugurat l'àrea de Pineda de Mar

L'àrea dissenyada per Servicamper compta amb 35 places d'estacionament d'autocaravanes , serveis, zona camper.

En ple poble a 50mts de la platja. Coordenades GPS 41º37'19.3N    2º41'21.8E

Podeu trobar més informació a http://areapinedademar.net/

 

 

INAUGURADA ÀREA MASSÍS DE MONTGRÍ

El passat 28 de Març vam estar a la inauguració de l'àrea d'autocaravanes Massís de Montgrí, a Bellcaire d'Empordà.

L'àrea dissenyada per Servicamper compta amb 34 places d'estacionament, serveis, sala polivalent, lloguer de bicicletes i motos, zona de picnic i wifi.

Podeu trobar més informació a Massís del Montgrí

 

NOU BORN ECOLÒGIC A RIPOLL

Hem instal·lat a l'àrea de Ripoll un born de servei amb sistema de pagament amb euros que funciona independent de la xarxa elèctrica amb un sistema fotovoltaic.

 

El born disposa de desguas d'aigües negres i subministre d'aigua neta pels dipòsits i per netejar el cassette del wc.

NOVA ÀREA D'AUTOCARAVANES A AVINYO

El cap de setmana del 10 i 11 de Maig s'ha obert la nova àrea per autocaravanes d'Avinyo. Situada en espais al costat de la zona esportiva i la piscina, te una capacitat per unes 10 autos en zona tranquila i propera al centre del poble.

 

Coordenades: 41º51' 55''N

1º58'29''E

Servicamper participa a la Fira Ambiental de Cabrils

Els passats dies 5 i 6 d’Abril, Servicamper va participar a la fira “Ambiental” de Cabrils, sobre sostenibilitat amb alguns dels seus productes per insistir en el caràcter sostenible mediambientalment que te el turisme en autocaravana: "els pisos es queden, les autocaravanes sen van"